fbpx

DET PERFEKTE PRODUKT

 

Facebook og instagram ads
+
content creation

Få succes med Facebook og Instagram Ads

Raydia producerer annoncefilm for ejendomsmæglere og skaber målbare resultater gennem Facebook og Instagram Ads med målrettet segmentering. Vi segmenterer de relevante målgrupper i dit lokalområde med det helt rigtige visuelle budskab. Vi analyserer performance på baggrund af dine annoncer og målgrupper, så vi kan optimere og udnytte reklamebudgettet maksimalt, så vi dermed opnår det bedste resultat.

For at få stor succes med Facebook og Instagram Ads er det ikke nok kun at segmentere annoncerne til de rette målgrupper; det kræver en kombination af korrekt segmentering og annonceoptimerede film. En kombination sender det rette budskab, og efterlader et personligt og professionelt indtryk hos kunden, som resulterer i, at kunden handler på sit behov. Annoncematerialet er lige så vigtigt som den korrekte segmentering af målgrupperne, da det er annoncematerialet, som fanger, fastholder og gør kunden interesseret.

Hvad består Content Creation af?

Idegenerering

 Alt afhængig af din målsætning kommer vi med strategier og idéer til annoncefilm. Vi tager udgangspunkt i vores data og hvad der tidligere har fungeret godt for andre kunder, for at opnå en lignende målsætning.

Produktion

Når det kommer til vores filmudstyr, har vi investeret i det, som de fleste videografer ville kalde for ‘overkill’ sammenlignet med hvad der er nødvendigt, for den type annoncefilm der typisk skal produceres. Vi prioriterer altid at investere lige det mere, for et slutprodukt som bliver det bedre – også selvom det kun bliver 10% bedre.

Z

Redigering, klipning og colorgrading

Det er her man i vores branche skiller fårene fra bukkene – og det er også arbejdet i dette led, som gør din forretning førende blandt dine konkurrenter. Vi nørder helt ned i mindste detalje lige fra undertekster til at baggrundsmusikken er passende til jeres budskab, og at farverne gør det samme.

En fast aftale

Når vi har skræddersyet din strategi, som matcher din målsætning og størrelsen af dit lokalområde, så præsenterer vi en aftale med en fast dag for filmproduktion i led til at opnå strategien. Fordelen ved en fast aftale, er at vi skifter materialet ud når det er blevet opbrugt. Vi sikrer derfor en nyhedsværdi med et skarpt budskab overfor dine kunder, som harmonerer med målsætningen.

Fordelene ved en kombination af Ads og Content Creation

Bedre resultater

Ud fra alle vores cases, har vi ikke haft én kunde, som har opnået bedre performance på baggrund af materiale, som de selv har filmet. Ud fra vores data er det en no brainer, at hvis man vil være førende i sit lokalområde og opnå de absolut bedste resultater, så kræver det at filmmaterialet er gennemført og efterlader et professionelt indtryk, som fanger kunden.

}

Spar tid

Du skal ikke længere bruge tid på selv at levere materiale, vi kommer nemlig ud og sørger for alt. Vi har førhen oplevet at vores kunder bruger lang tid på at levere materiale, som ikke kan bruges. Enten fordi kvaliteten er ringe, der er støj eller vind i mikrofonen, der mangler undertekster, der er filmet i forkert format mm. Det vil du aldrig komme ud for længere, og samtidig kan du fokusere på at sælge flere boliger!

Opnå maksimalt afkast

Når du bruger penge på annoncering, så kan du lige så godt få maksimalt ud af reklamebudgettet. Vi har flere cases, hvor kunderne har tjent deres penge mange gange igen efter udviklingen, fra at kunden selv har produceret materialet, til at vi har produceret det for kunden.

Den røde tråd

Facebook og Instagram Ads går hånd i hånd med materialet. Det ene er lige så vigtigt som det andet, og derfor er det afgørende med en rød tråd, for at opnå de bedste resultater. Med en kombination af begge ydelser er der en rød tråd imellem dit budskab, og de målgrupper som vi rammer.

Hvad venter du på?

Skal vi løfte din forretning til næste niveau?