KEY ACCOUNT MANAGER

Kan du løfte raydia til nye højder?

Kort om Raydia

Raydia arbejder udelukkende med ejendomsmæglere. Vi tilbyder en kombination af filmproduktion og annoncering på sociale medier. Mere præcist producerer vi film for ejendomsmæglere og skaber målbare resultater gennem Facebook- og Instagram Ads med målrettet segmentering. Vi segmenterer de relevante målgrupper i lokalområdet med det helt rigtige visuelle budskab. Vi analyserer performance på baggrund af vores annoncer og målgrupper, så vi kan optimere og udnytte reklamebudgettet maksimalt, så vi dermed opnår det bedste resultat.

Kort sagt, er det et sjovt produkt at sælge, da det skaber kæmpe værdi for vores kunder!

 

Kort om stillingen som Key Account Manager

Som Key Account Manager hos Raydia skal du være med til at sikre vores vækst. Det bliver dit primære ansvar at bygge din egen kundeportefølje fra bunden. Du skaber kontakt til nye potentielle kunder og fastholder de kunder, som du starter samarbejde med gennem kundemøder. Du vil opleve variation, da du på pinden laver opsøgende salg og aftaler møder, og i marken afholder dem. Stillingen giver mulighed for personlig udvikling, og med vilje vil du opleve mulighed for et større ansvar. Du vil blive oplært og få kendskab til de metoder, som vi har brugt hidtil – både i forhold til opsøgende salg men også fastholdelse af kunder.

Stillingen er fuldtid.

Fast grundløn og attraktiv provision.

Du får en firmabil.

Kørekort er et krav, da du ofte vil være ude i marken til kundemøder.

Opstart efter dit behov – vi venter gerne på den rette.

Arbejdspladsen er Njalsgade 76, 2300 København S (lige ved Islands Brygge Metro).

 

KRAV TIL DIG

Viljestyrke kombineret med disciplin

Salg er hårdt men også sjovt. Det bliver bestemt meget sjovere, hvis du af natur er fuld af gåpåmod med en stor viljestyrke. Derudover kræves det, at du er disciplineret overfor de deadlines og aftaler, som stilles – både internt men også af kunderne i forbindelse med opfølgninger mm.

N

Stærke kommunikative evner

Du skal have stærke kommunikative færdigheder i alle led af salgsprocessen. Både ved indledningen, behovsfasen, præsentationen og afslutningen. Du skal kunne aflæse og tilpasse dig kundens energi. Du skal være i stand til at stille de rigtige spørgsmål og behandle indvendinger.

God til relationer

Det er altafgørende, at du er i stand til at skabe relationer med kunder både i telefonen og fysisk. Du skal oprigtigt lytte, lære kunden og udfordringerne at kende. Dette er vigtigt både i den indledende fase, hvor du kontakter en ny potentiel kunde, men det er lige så vigtigt i fastholdelsesfasen.

Professionalisme

Det er vigtigt, at du er professionel og kan sætte dig i kundens sted. Vores fornemmeste opgave er at blive set som deres partner og ikke en gængs sælger. Derfor skal vi ikke sælge noget til en potentiel kunde, som ikke oplever behovet eller ser værdien.

VI TILBYDER DIG

Gode rammer for udvikling

Raydia er en virksomhed, som er i rivende udvikling. Det giver dig mulighed for at indgå en personlig udvikling, da det kun er dig selv som sætter grænserne. Viser du vilje, vil du helt naturligt også opleve mere ansvar. Vi er i stor vækst men samtidig i vores spæde start, hvilket giver dig mulighed for at blive en af de første i salgsafdelingen, som kommer med næsten fra start. Det giver god mulighed for at få en betydelig rolle i virksomheden.

Fedt miljø med plads til sjov

Vi sidder på Islands Brygge med en masse andre tech virksomheder. Vi afholder sammen flere arrangementer, hvor du vil have mulighed for, at lære en masse spændende mennesker at kende. Hos Raydia ser vi os selv som en familie fremfor kollegaer. Det vigtigste for os, er at du har det godt, og vi sigter faktisk efter, at alle skal glæde sig til at komme på arbejde. Der skal være plads til sjov, hvilket du også vil opleve i dagligdagen hos Raydia. 

N

Frihed under ansvar

Vi går højt op i, at vores arbejde udføres til UG, og vi sigter gerne efter at levere 10% bedre end kunden forventer. Det er vigtigt, at du har denne indstilling, da stillingen er meget selvstændig. Har du denne indstilling, vil du hurtigt opleve at få meget frihed under ansvar.

Fast grundløn og attraktiv provision

Vi tilbyder en fast grundløn og en attraktiv provisionsmodel. Du får firmabil, og derudover har vi en fantastisk kantine med betalt frokost. Yder du eller hele teamet en ekstraordinær indsats igennem en periode, vil det bestemt blive lagt mærke til og belønnes.

SØG STILLINGEN HER

Alle ansøgninger sendes til Patrick Raymond Hansen på patrick@raydia.dk.

Ansøgningen kan sendes skriftligt eller som en video på max 3 minutter sammen med dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

 

Hvad venter du på?

Skal vi løfte din forretning til næste niveau?