Fang dine kunder med kreativt indhold

Filmproduktion

Annoncering og filmproduktion går hånd i hånd, da vores erfaring viser, at annoncer med videoer opnår bedre resultater end annoncer med billedmateriale, og det er desuden en kreativ måde at differentiere sig på.

Når du får filmproduktion med RAYDIA som din samarbejdspartner, får du en samlet pakke

Vi genererer idéerne. Vi hører gerne jeres tanker og ønsker til jeres videoer, og vi supplerer med vores erfaring omkring filmproduktion og annonceperformance.

Vi udarbejder manuskripter til shoots, så I altid har noget at læne jer op ad. Manuskripterne udarbejdes ud fra den aftalte filmplan med vores input til, hvad jeres videoer bør indeholde for at opnå de ønskede resultater.

Vi kommer ud på shoot på den aftalte dag. Vi filmer altid med professionelt udstyr, så I får film i høj kvalitet. RAYDIA har to dygtige filmfotografer ansat, som begge er uddannede droneoperatører, og vi kan derfor også tilbyde droneskud til alle jeres film.

Fotografering

Har I brug for fotografering af jeres team eller en bolig, portrætbilleder, dronebilleder eller noget helt andet?
Hos RAYDIA har vi dygtige fotografer ansat med mange års erfaring indenfor alle typer photoshoots. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, hvis I skal bruge en dygtig fotograf.

Grafisk udarbejdede billeder

Vi udarbejder også grafiske billeder, hvad end I skal bruge dem til annoncering på sociale medier eller de skal sendes til print, så de kan blive uddelt som flyers. (Vi laver ikke vector filer).
Billederne kan bestå af en gavekort kampagne, konkurrence, solgt bolig, nyhed, statistik med udgangspunkt i Boligsiden mm. Fortæl os, hvad du skal have lavet, så udarbejder vi et billede til dig.

Nikolaj Poulsen

Indehaver af danbolig Horsens og danbolig Horsens Syd
“De er knivskarpe i at få produceret nogle fede videoer til os, er gode til at komme med idéer til, hvad videoerne skal indeholde. […] alt i alt er det med til at generere nogle gode leads til os.”

Nikolaj Poulsen

Indehaver af danbolig Horsens og danbolig Horsens Syd
““De er knivskarpe i at få produceret nogle fede videoer til os, er gode til at komme med idéer til, hvad videoerne skal indeholde. […] alt i alt er det med til at generere nogle gode leads til os.”

Årshjul

Få lagt en årsplan for din forretnings annoncering med RAYDIAs årshjul.

Vores årshjul består af minimum et grafisk udarbejdet billede til hver måned i løbet af året, som er aktuel i forhold til sæson, højtider og mærkedage.
Årshjulet er udarbejdet i overensstemmelse med din kædes designmanual, og der er derfor ikke meget, du skal tage stilling til, når du vælger RAYDIAs årshjul.

Hvis du ikke bryder dig om et billede i den pågældende måned, tilbyder vi at udarbejde et billede fra vores “Diverse” kategori, så der ikke er et hul i jeres online markedsføring.

Start dialogen i dag

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med online markedsføring? Det er helt uforpligtende at kontakte os, og vi vil se frem til at høre fra dig.
Du kan forvente at høre tilbage fra os indenfor 24 timer.

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084