Dette siger vores kunder

RAYDIA har hjulpet mere end 100 mæglerforretninger over hele Danmark. Herunder kan du høre, hvad nogle af dem har at sige om deres samarbejde med RAYDIA.

Kasper Henriksen

Indehaver af danbolig Brønshøj
“Det RAYDIA har givet mig er en masse salgsvurderinger […]. Jeg er kommet tættere på lokalbefolkningen, og de er kommet tættere på mig.”

Tommy Sørensen

Indehaver af danbolig Roskilde-Lejre
“Den måde som RAYDIA griber tingene an på er, i vores verden, meget kompetent og meget professionelt. De ved, hvad de laver, og de er rigtig gode at sparre med […].”

Jakob Køhler

Indehaver (tidl. daglig leder) af danbolig Vejle
“Det allerførste lead, der kom ind af døren, var vi på vurdering indenfor det første døgn. Dette fødte en underskrift på formidlingsaftalen og derefter en hushandel indenfor tre uger.”

Patrick Sørensen

Indehaver af danbolig Frederiksberg
“De har forstået, at vi, i vores travle hverdag, har brug for ekstrem fleksibilitet. Den store fleksibilitet, det skønne materiale og deres imødekommenhed […], det kan simpelthen ikke fås bedre.”

Jacob Danoh

Indehaver af EDC Trio
“ […] Det betyder, at de omkostninger, vi har haft til annoncering er fuldstændig dækket ind. Patrick og hans team gør det super godt og har virkelig styr på deres ting.”

Nikolaj Poulsen

Indehaver af danbolig Horsens og danbolig Horsens Syd
“De er knivskarpe i at få produceret nogle fede videoer til os, er gode til at komme med idéer til, hvad videoerne skal indeholde. […] alt i alt er det med til at generere nogle gode leads til os.”

Start dialogen i dag

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med online markedsføring? Det er helt uforpligtende at kontakte os, og vi vil se frem til at høre fra dig.
Du kan forvente at høre tilbage fra os indenfor 24 timer.

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084