PROJECT COORDINATOR

Kan du løfte raydia til nye højder?

Kort om Raydia

Raydia arbejder udelukkende med ejendomsmæglere. Vi tilbyder en kombination af filmproduktion og annoncering på sociale medier. Mere præcist producerer vi film for ejendomsmæglere og skaber målbare resultater gennem Facebook- og Instagram Ads med målrettet segmentering. Vi segmenterer de relevante målgrupper i lokalområdet med det helt rigtige visuelle budskab. Vi analyserer performance på baggrund af vores annoncer og målgrupper, så vi kan optimere og udnytte reklamebudgettet maksimalt, så vi dermed opnår det bedste resultat.

Kort sagt, kræver det en masse struktur, planlægning og kundepleje for at få hjulet til at løbe rundt!

 

Kort om stillingen som Project Coordinator

Som Project Coordinator hos Raydia er du med til at sørge for, at hjulet løber rundt. Dit primære ansvar er koordinering og planlægning af kundemøder og shoots. Du har mange bolde i luften, og derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og bevarer et godt overblik. Du vil få oplæring i, hvordan vi hidtil har varetaget opgaven, men vi er samtidig åbne for dine idéer og forbedringer. Når du er klar, vil du få ansvaret for alle vores kunder i forbindelse med koordinering og planlægning. Med opgaven medfølger et ansvar, som vi forventer, at du lever op til. Både internt i virksomheden og eksternt hos kunden vil der stilles deadlines i forhold til møder, shoots og opfølgning – her forventes det, at du overholder disse. Du har den daglige kontakt med kunderne, og derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer og opretholde dem.

Stillingen er fuldtid.

Løn efter kvalifikationer.

Opstart hurtigst muligt.

Arbejdspladsen er Njalsgade 76, 2300 København S (50 meter fra Islands Brygge Metro Station).

 

KRAV TIL DIG

Ansvarsfuld og disciplineret

Du skal være disciplineret overfor dine opgaver. Vi har ofte deadlines internt i virksomheden men også overfor kunderne. Det er din opgave at sikre de deadlines og aftaler, som stilles internt og eksternt, overholdes.

l

Højt fagligt niveau i skriftligt dansk

Du er i daglig kontakt med kunderne på mail, og derfor kræves det, at du har et højt fagligt niveau i dansk, og at du er ekspert, når det gælder komma og grammatik. Vi sigter at efterlade et indtryk af kvalitet og professionalisme i alle de spor, vi sætter hos kunden – store som små.

Professionel og god til relationer

Du har daglig kontakt med kunder på både mail og telefon, og derfor er det altafgørende, at du er dygtig til at skabe relationer, og at du altid agerer professionelt overfor kunderne. Vores fornemmeste opgave er at blive set som kundens partner, og det er din opgave at formidle denne mission gennem kommunikation og handling.

Struktureret som person

Der er mange kunder at jonglere imellem, og derfor kræves det, at du i dine opgaver går struktureret til værks. En struktureret tilgang sikrer, at du kan udføre dine opgaver i forbindelse med deadlines, opfølgning på kunder mm., som i sidste ende skaber de bedste forudsætninger for et godt resultat.

VI TILBYDER DIG

Gode rammer for udvikling

Raydia er en virksomhed, som er i rivende udvikling. Det giver dig mulighed for at indgå en personlig udvikling, da det kun er dig selv som sætter grænserne. Viser du vilje, vil du helt naturligt også opleve mere ansvar. Vi er i stor vækst men samtidig i vores spæde start, hvilket giver dig mulighed for at komme med ombord næsten fra start. Der er en god mulighed, for at du får en betydelig rolle i virksomheden.

Fedt miljø med plads til sjov

Vi sidder på Islands Brygge med en masse andre tech virksomheder. Vi afholder sammen flere arrangementer, hvor du vil have mulighed for at lære en masse spændende mennesker at kende. Hos Raydia ser vi os selv som en familie fremfor kollegaer. Det vigtigste for os er, at du har det godt, og vi sigter faktisk efter, at alle skal glæde sig til at komme på arbejde. Der skal være plads til sjov, hvilket du også vil opleve i dagligdagen hos Raydia.

N

Frihed under ansvar

Det er en selvstændig stilling, hvor du fra start oplever meget frihed sammen med et stort ansvar. Vi går højt op i, at vores arbejde udføres til UG, og vi sigter gerne efter at levere 10% bedre, end kunden forventer. Har du denne indstilling, vil du hurtigt opleve at få større frihed under ansvar.

Gode forhold

Vi stiller lige præcis det setup til rådighed, som du har brug for. Vi tilbyder grundløn med mulighed for løbende forhandling desto mere vilje, du viser. Derudover har vi en fantastisk kantine med betalt frokost. Yder du eller hele teamet en ekstraordinær indsats igennem en periode, vil det bestemt blive lagt mærke til og belønnet.

SØG STILLINGEN HER

Alle ansøgninger sendes til Patrick Raymond Hansen på patrick@raydia.dk.

Ansøgningen skal sendes skriftligt sammen med dit CV.

Samtaler afholdes med det samme.

Opstart hurtigst muligt.

 

Hvad venter du på?

Skal vi løfte din forretning til næste niveau?