Din personlige partner til sociale medier og filmproduktion

RAYDIA

I RAYDIA ser vi os selv som en nytænkende virksomhed med en innovativ tilgang til markedsføring på sociale medier. Vores mission er at være din foretrukne partner til sociale medier og filmproduktion. Når du samarbejder med RAYDIA, ønsker vi at blive set som værende en del af dit team, og vi går mindst lige så meget op i dine resultater, som du selv gør, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hvilken værdi skaber RAYDIA for dig?

Spar tid

Brug din tid der, hvor den er bedst givet ud. Så gør vi det samme.

Struktur

Få lagt en langsigtet markedsføringsplan, så du har et overblik over, hvad der skal ske i løbet af året.

Billigere leads

Vi analyserer løbende jeres målgrupper og annoncer, så vi sikrer, at jeres reklamebudget bruges der, hvor der er størst værdi.

Det er nemt for dig

Vi udarbejder idéerne, manuskripterne og står for produktionen.

Er vi et match?

Vi er et match, hvis…

I tænker langsigtet

I vægter kvalitet i jeres online tilstedeværelse

I ønsker en partner og ikke et bureau

Vi er ikke et match, hvis…

I tænker kortsigtet

I vil have den billigste løsning

I ikke er åbne overfor input

Kasper Henriksen

Indehaver af danbolig Brønshøj
“Det RAYDIA har givet mig er en masse salgsvurderinger […]. Jeg er kommet tættere på lokalbefolkningen, og de er kommet tættere på mig.”

Hvad kan RAYDIA tilbyde?

RAYDIA er din partner til filmproduktion og sociale medier. Vi står for annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn samt håndtering af forretnings organiske opslag. Derudover udarbejder vi grafiske billeder og idégenerering til film samt produktionen af disse.

Når du samarbejder med RAYDIA, bliver du en del af et lille specialiseret team, hvor hver enkelt har fokus på det, de er allerbedst til.

RAYDIA tilbyder en komplet løsning eller en skræddersyet pakke, der passer til netop jeres behov og ønsker til jeres online markedsføring.

Sociale medier

Dine kunder er på de sociale medier hver eneste dag, så det bør du også være. Vi tilbyder annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn samt håndtering af organiske opslag på jeres forretnings sociale medier.

Content produktion

Kvaliteten af det materiale I sender ud, bør afspejle den kvalitet I dagligt lægger i jeres arbejde. Derfor tilbyder vi filmproduktion og fotografering med professionelt udstyr samt udarbejdelse af grafiske billeder.

Start dialogen i dag

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med online markedsføring? Det er helt uforpligtende at kontakte os, og vi vil se frem til at høre fra dig.
Du kan forvente at høre tilbage fra os indenfor 24 timer.

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084