Skab synlighed overfor dine kunder på de sociale medier

Facebook & Instagram Ads

Skab synlighed overfor dine kunder med annoncer på Facebook og Instagram. Dine kunder er på de sociale medier hver dag i løbet af hele dagen, så det skal du også være!

Hos RAYDIA tilbyder vi den annonceopsætning, som passer til jeres ønsker, behov og budget.

Til alle vores annoncer medfølger tekstforfatning af annonceteksterne. Vores annoncetekster udarbejdes med udgangspunkt i annoncen, jeres ønsker samt vores anbefaling baseret på vores mange tidligere annonceopsætninger.

Med RAYDIA som din partner til annoncering på Facebook og Instagram, opnår I…

Større digital tilstedeværelse

Større kendskab til jeres forretning, produkt og ydelser

Målbare leads på potentielle kunder

Håndtering af organiske opslag på Facebook & Instagram

Synes du, det er uoverskueligt at holde jeres sociale medier opdateret med jævnlige opslag? Lad RAYDIA hjælpe med det.

Vi synes, det giver rigtig god mening at holde sine sociale medier opdateret med jævnlige opslag, så jeres følgere og kunder kan se, hvad I ellers går og laver – uden for de annoncerede opslag.

Sammen kan vi lægge en plan for de opslag, som I ønsker, der skal offentliggøres på jeres sider. Det kan være personlige opslag om jeres team eller opslag med informationer om et produkt eller ydelse I tilbyder mm.

Organiske opslag koster ikke noget i annonceforbrug, men er et godt supplement til jeres annoncer, så jeres kunder kan se, at I er aktive på de sociale medier.

LinkedIn Ads

Skab synlighed overfor dine kunder med annoncer på LinkedIn. Når dine kunder er på LinkedIn, er de modtagelige overfor en anden type indhold, end når de er på Facebook og Instagram, og er derfor mere tilbøjelige til at handle på annoncer, som er relevante for dem, enten personligt eller forretningsmæssigt.

Vi oplever derfor rigtig gode resultater gennem annoncering på LinkedIn bl.a. med annoncering af ydelser og produkter, der ligger i den dyrere ende samt B2B.

LinkedIn har desuden et rigtig skarpt målgruppeværktøj (sammenlignet med målgruppeværktøjet på Facebook og Instagram), som gør det muligt at indsnævre målgruppen i lige præcis den retning, I finder relevant i forhold til jeres produkt eller ydelse. Det kan f.eks. være ansatte/ejere af bestemte navngivne virksomheder eller ansatte/ejere af virksomheder, der fylder en række kriterier mm. På denne måde får I en optimal anvendelse af jeres reklamebudget.

Sachi Sushi

“Samarbejdet med RAYDIA har overgået alle vores forventninger. De er professionelle, hurtige og kreative når det kommer til idegenerering og udførelsen af videoerne. Kan helt klart anbefales. ”

Sachi Sushi:

Samarbejdet med RAYDIA har overgået alle vores forventninger. De er professionelle, hurtige og kreative når det kommer til idegenerering og udførelsen af videoerne. Kan helt klart anbefales. 

Start dialogen i dag

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med online markedsføring? Det er helt uforpligtende at kontakte os, og vi vil se frem til at høre fra dig.
Du kan forvente at høre tilbage fra os indenfor 24 timer.

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

Kontakt
+45 28 59 95 62
patrick@raydia.dk

Åbningstider
Kl. 9.00-17.00

RAYDIA A/S
Oliefabriksvej 61, st.
2770 Kastrup
CVR: 43204084